Bankszünnap

image

Tájékoztatás bankszünnapról

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Takarékszövetkezetünk 2017. június 1-jén és 2-án - új informatikai rendszerre történő átállás miatt - könyvelési és pénztári bankszünnapot tart.

A bankszünnapokon, valamint 2017. június 3-án (szombaton) kirendeltségeink zárva tartanak, a telefonos és személyes ügyintézés ezeken a napokon szünetel.

A bankszünnapokon beérkező jóváírások, munkabérek, járandóságok 2017. június 6-án kerülnek könyvelésre az érintett lakossági és pénzforgalmi számlákon.

A bankszünnapokkal egyező értéknappal és teljesítési nappal sem papír alapon, sem elektronikus úton nem tudunk megbízást befogadni és teljesíteni, az ezeken a napokon esedékes rendszeres megbízások, csoportos beszedések, hiteltörlesztések, betétlekötések a következő banki munkanapon kerülnek teljesítésre.

Az ügyfeleink által használt elektronikus csatornák (Netbank, Electra Internet Bank, Electra Home Bank) 2017. május 31-én 15 órától 2017. június 6-án 8 óráig nem lesznek elérhetőek.

Bankkártyával történő készpénz felvételre, internetes vásárlásra és POS terminálon keresztül történő vásárlásra a 2017. május 31-i záró egyenlegnek megfelelő összeg erejéig lesznek jogosultak a bankkártyával rendelkező ügyfeleink.

Egyúttal felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2017. június 5-én pünkösdhétfő munkaszüneti nap miatt tartanak zárva kirendeltségeink.

A bankszünnapot és munkaszüneti napot követő első banki munkanap 2017. június 6.

Tudjuk, hogy ezzel a kényszerű megoldással nehéz helyzetet teremtünk az Önök számára, de más módon nem oldható meg az új informatikai rendszerre történő átállás.
Kérjük tájékoztatásunk megértő elfogadását. Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Türelmüket előre is köszönjük.

Mosonmagyaróvár 2017. április 10.


                                                                                  Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

 

Termék összehasonlítás

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...