Kisalföld Takarék Szövetkezet

Netbank, Electra Internet Bank elérések

Termékcsoport navigáció

ATM és fiók kereső

Netbank, Electra Internet Bank elérések

 •   EIB  
 •   NETBANK  

 • NetBank és Electra Internet Bank belépő oldalak

  Tisztelt Rajka és Vidéke Takarékszövetkezeti, Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezeti és Téti Takarékszövetkezeti Ügyfeleink! Üdvözöljük a megújult Netbank rendszerben !

  A volt Téti Takarék Ügyfeleinek a jelenlegi informatikai átállás nem okoz változást, ezért Önöknek változatlanul a fenti Netbank Linket kell választaniuk a napi használathoz, valamint a visszamenőleges lekérdezésekhez is.

  Kérjük, hogy a volt Téti Takarék Ügyfelei probléma esetén a következő telefonszámot szíveskedjenek hívni:

  • 96/561-242

  Vonalaink foglaltsága esetén kérem szíveskedjenek e-mail küldeni az eugyfelszolgalat@kisalfoldtakarek.hu címre.

  Az új rendszerbe történő belépéshez a meglévő felhasználói nevét kell használnia, a hozzá tartozó jelszó is ugyanaz, mint amit 2017. május végéig a régi Netbankban használt. Jelentkezzen be tehát a megszokott módon új Netbank rendszerünkbe, ahol az első sikeres bejelentkezését követően az új rendszer majd kérni fogja Öntől a jelszó megváltoztatását. Az új jelszóval szembeni követelmények: legalább 1 kisbetű, legalább 1 nagybetű, valamint legalább 2 számjegy, a jelszó hossza pedig összesen legalább 8 karakter kell legyen. Kérjük ne használjanak a jelszóban szóközt, ékezetes betűt vagy egyéb speciális karaktereket! Számlájának 2017.05.31-ig könyvelt forgalma, és a korábban készült kivonatok a régi netbankban kérdezhetőek le, ahová az alábbi hivatkozáson keresztül tud belépni:

  A Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfelei:

  Rajkai régi Netbank

  A Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfelei:

  Pannonhalmi régi Netbank

  A régi Netbank kizárólag lekérdezésre használható, megbízások csak az új rendszerben rögzíthetők.

  A régi Netbank rendszerbe a régi, megszokott módon tud bejelentkezni. Kérjük ügyeljen arra, hogy az új Netbankban megváltoztatott jelszava csak az új rendszerben érvényes, a régi rendszerbe belépéshez továbbra is a 2017.05.31-ig használt jelszóval kell belépnie.

  Telefonos segítséget az alábbi számokon kérhet. Ha vonalaink foglaltak lennének, telefonszámának megadásával írjon nekünk e-mailt, amint tudjuk visszahívjuk.

  • 99/532-105 Rajkai Ügyfelek
  • 96/470-097 Pannonhalmi Ügyfelek

  Megértésüket és türelmüket köszönjük!

  Kisalföld Takarék Szövetkezet
   

  Termék összehasonlítás

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...